Verksamhetsberättelse för Hjärtums Moppedrev 2023.

 

Under året har det hållits 9 månadsmöten, årsmöte samt vi har genomfört 8 resor och aktiviteter i egen regi, eller blivit inbjudna att delta av andra föreningar.  I samband med månadsmöten har vi haft ytterligare 3 aktiviteter.

 

Deltagandet har varit i medeltal 22 medlemmar vid varje tillfälle. Förra året var denna siffra 20 st.

 

I februari, mars, och april månad höll vi månadsmöte i ABF:s lokaler i Lilla Edet.

 

I maj höll vi månadsmöte i samband med att vi reste runt Göta Älv.  Vi besökte även Bynanders Motormuse’um i Svenljunga, och även Hjärtumsfestivalen besöktes denna månad.

 

I juni höll vi månadsmöte vid Sandbacken i Västerlanda.

 

I Juli besökte vi Ucklums Hembygdsförening då de anordnade Veteranmopeddagen, samt vi genomförde månadsmötet samma dag i Svenshögenskogarna. Skrammelcrossen genomfördes traditionsenligt på Bondeström samma månad.

 

I augusti hölls månadsmötet i Bengts hangar på Bondeström. Vi deltog även på Citytrail i Trollhättan och fixade där 3000 kr till föreningens kassa.

 

I september blev det mopedskytte i samband med månadsmötet i Vesten. En samling på Billerödsvallen genomfördes i samband med andra lokala aktiviteter. Öresjörundan genomfördes i slutet av månaden.

 

I oktober och november höll vi månadsmötet i ABF:s lokaler i Lilla Edet.

 

På våra träffar har vi ordnat med kaffe och dopp, som betalats ur föreningens kassa.

Kassan har blivit förstärkt av donationer, försäljning av västar, klistermärken, kepsar och t-shirts, och givetvis av medlemsavgifter från nya medlemmar. Årets lotterier har starkt bidragit till vår goda ekonomi.

 

 

Totalt har 18 aktiviteter för medlemmar genomförts under året. Aktiviteterna besöktes av 403 medlemmar.

 

Tisdagsträffarna har genomförts på Boströms Cafe´, samt torsdagar under sommaren på

Cafe´ Gläntebo i Backamo.

 

I början av året var vi 134 medlemmar. Totalt är vi nu 141 medlemmar.

 

Vi har under året registrerat våra träffar i ABF:s datasystem. Detta skall ge oss ett bidrag  till vår kassa från dem i slutet av året.

 

Antalet män är 111st. och antalet kvinnor är 30st. 27% av våra medlemmar är kvinnor. Förra året var andelen kvinnor 29%. Tyvärr har andelen kvinnor minskat under året.

 

Hjärtum i december 2023.

 

Hjärtums Moppedrev

 

 

___________________________

Lennart Wernersson, President.

 

Vid pennan, Owe