Månadsmöte Hjärtums moppedrev 2022-04-04

 

Mötet hölls i Hjärtumsgården, dit 22 deltagare tog sig. Föreningen bjöd på kaffe med dopp till alla deltagare.

 

Vi informerade om att vår medlem Bertil Andersson, Berg Östra har avlidit. Vi tänker på hans fru och övrig familj.

 

Föregående mötesprotokoll från 2022-03-07 lästes upp, och godkändes.

 

Vi beslutade att beställa 100st kepsar från LM Tryck AB på Ström. Vår ”logga” blir broderad med guldtråd. Storlek på loggan blir c:a 5 cm i diameter. Vi är tacksamma för de som betalar i förskott, då detta hjälper vår kassa att räcka till. Kostnaden blir totalt c:a 10400:- inkl moms, och vi tar ut 130:- per styck av medlemmarna.

 

Vi diskuterade ”Hjärtumsrundan”. Bert, Agne, Lennart och Owe träffas innan nästa månadsmöte för att komma med förslag hur vi skall kunna genomföra detta arrangemang.

 

Vi är nu medlemmar i ABF Lilla Edet? Kostnad 475:- per år. Vi får tillgång till deras lokaler i Lilla Edet och i övriga Västsverige. Vi får egen nyckel, samt eget skåp för förvaring som kan låsas. Vi får även tillgång till deras utrustning under året.

 

Åke Nordqvist ordnar en mopperesa i Dalskog den 6 augusti. Avresa sker från Hjärtumsgården kl. 08.30 och då har vi ordnat med bilar och släpkärror för alla deltagare.

Vi anländer till Dalskog, där vi bjuds på kaffe med bulle. Mopperesan går till Håverud, över Brudfjället och vidare till Dals Långed. Vi avslutar när vi är åter i Dalskog, och där äter i soppa med bröd och tillhörande dricka.

Vi räknar med att resan blir 57km. För detta betalar vi 100:-  per person.

Adress till Dalskog: Korsgården 8, 464 95 Dalskog.

 

Vi bestämde att fortsätta med att föreningen bjuder på kaffe med dopp då möten hålls på hemmaplan. Vid nästa hemmamöte, 2022-10-03 är det Lennart och Stig som fixar fikat.

 

Tisdagsträffarna fortsätter på Boströms Cafe’.

 

Vi beslutade att delta på Hjärtumsfestivalen den 22-05-21. Närmare besked kommer på nästa månadsmöte.

 

Nästa möte sker 22-05-02. Vi träffas kl. 18.00 på Ström, för att sedan åka till Gunnarsvattnet, där Mats och Owe bjuder på korvgrillning.

 

Lennart tackade för uppmärksamheten och avslutade mötet.

 

                                                                                                               Vid pennan: Owe