Månadsmöte 2023-09-02

 

Mötet hölls hemma hos Sten Samuelsson

 

Till mötet kom 20 besökare

 

Mötesprotokoll från den 2023-08-07 godkändes av mötet, utan protester.

 

Terrängloppet i Trollhättan hände söndagen den 20 augusti. Deltagare var Owe, Bert, Agne, Lennart, Peo, Case, Åke, Inge, Sven-Åke och Sten. För dagens värv tillförde vi tillsammans 3000:- till föreningens kassa.

 

Det blir en aktivitet på Billerödsvallen den 9 september.  Vi samlas vid Hjärtums Kyrkogård för avfärd därifrån kl. 11.45. Det blir bland annat uppvisning av gamla gubbar på moped, epa-traktorer med yngre förare, vetaranbilar samt det ges möjlighet att köpa korv med bröd och hamburgare. Missa inte detta tillfälle att visa upp er. De som inte normalt har skägg bör vara nyrakade. (Gäller manliga förare.) Aktiviteten där pågår mellan 12.00 och 15.00.

 

Danskarna har ju kommit med förfrågan om att besöka oss nästa år 23 - 26 augusti.

Owe har kontaktat dem om att vi kan anordna en liknande träff som vi genomförde 2022. De återkommer med närmare besked.

 

Öresjörundan genomför vi lördagen den 23/9. Tord Viklund har lovat att köra skamkärran. Vi brukar ju ha lite glögg och pepparkakor på denna resa. Vår nya medlem Patrik Winblad ordnar med drickat. Föreningen betalar givetvis alla utlägg.

Vi träffas på Hjärtumsgården för avfärd mot Utby bastu kl. 11.00 

Vi reser från Utby bastu kl. 11.30. I år tänkte vi göra resan runt Öresjö medsols.

 

Nu är ju alla kepsar och t-tröjor slutsålda. Finns det intresse att köpa in flera, eller skall vi ha något annat som vi kan sätta vår logga på för försäljning kommande år. I så fall, vem kan hantera beställning och försäljning av detta? Det kom inga förslag under mötet, men det finns ju möjlighet att ta upp frågan vid senare tillfälle.

 

Vi tackar Sten och Case samt övriga medhjälpare för att ni idag arrangerat mopedskyttet. All heder till er och detta initiativ. En rolig och väl genomförd aktivitet, som vi hoppas återkommer vid senare tillfälle.

 

Nästa möte den 2 oktober blir i ABF-lokalen kl. 17.30 i Lilla Edet. Föreningen bjuder på fika. 

Sten och Janne fixar fika vid detta tillfälle.

 

Owe avslutar mötet.

 

Vid pennan Bert.