Månadsmöte Hjärtums Moppedrev 2022-09-05

 

Denna gång blev det kombinerat månadsmöte och mopedskytte. Det var Sten Samuelsson som kallat till skarpskytte i trakterna av Vesten, trodde vi. Det blev backkörning vid Casens hem, en backe som några av oss lyckades att besegra. Därefter åkte vi till Åkerström för att visa vår skicklighet med pilbågsskytte. Nåja, så skickliga var väl ingen av oss, men några tavelträffar blev det i alla fall. Sedan bar det av till Munkeboviken där skytte med slangbellan avgjordes. Vi var väl alla lika pricksäkra med slangbellan, som vi var med pilbågen i Åkerström. Därefter bar det av hem till Sten. Där var det skytte med luftgevär, och där var väl pricksäkerheten betydligt bättre än på de tidigare övningarna.

Det blev prisutdelning till de tre skarpaste skarpskyttarna, i form av lingonburkar och flädersaft. Efter att vi bjudits på grillad korv med bröd tog Sten fram gitarren och sjöng 2 egenkomponerade låtar om livet i Vesten. Vi tackar alla som hjälpte till att genomföra denna fantastiska mopperunda som vi sent skall glömma.

 

Till mötet kom 27 medlemmar. 19 var mopedburna.

 

Vi gick igenom föregående mötesprotokoll från den 2022-08-01.

 

På skrammelcrossen, som gick av stapeln på Bondeström den 6 augusti deltog 24 medlemmar. Vi tackar Bengt för att än en gång ha ordnat en trevlig tillställning.

 

På slussträffen den 10 augusti deltog 13 medlemmar.

 

MC, Mopedveteraner och SAAB-klubbens träff i Uddevalla som genomfördes den 25/8 fick inga deltagare från vår förening.

 

Hjärtumsrundan, 27/8.

Vi genomförde denna resa med gott resultat. Vi kommer att utvärdera resan på nästa månadsmöte den 3 oktober. Behållningen för vår förening blev 2663:-

 

Nästa månadsmöte sker måndag den 3 oktober i Hjärtumsgården. Vi träffas där kl. 18.00.

 

Övrigt:

Resan till Gipenäs som planerats till fredag den 6 januari-23 är inställd.

 

Lennart avslutar mötet.

 

Vid pennan, Owe