Hej Henrik!

 

Nu har vi tagit alla beslut inför ert besök hos oss den 27 augusti.

 

Totalt blir det en resa på 47 km där vi åker i skog, intill sjöar och mycket backar och kurvig väg. Efter c:a 20km kommer vi att göra ett stopp. Där har var och en med eget kaffe med tillbehör som vi dricker på plats. Det är inget som vi bjuder på.

Vi kommer att dela upp oss i grupper om 12 personer i varje, där vi har en föråkare, och en åkare som kommer sist. Grupperna startar med 3 minuter mellanrum. Vi kommer även att ha möjlighet att plocka upp de mopedister som får haveri på sina mopeder, Dessa får åka bil med oss åter till Skrammelcrossen, som sker på gården Bondeström.

 

Vad jag förstått kommer ni att övernatta på Stenrösets camping, nära Trollhättan.

 

Vi vill möta upp er den 27/8 på bensinstationen OK Q8, Edet Rasta. Det är en större hållplats för lastbilar och personbilar för rast och påfyllning av bensin.

Edet Rasta ligger intill väg E45 norr om infart till Lilla Edet. Jag tror att ni kommer att hitta dit utan vägledning från oss.

 

Vi vill möta er där kl. 09.10. Vi kommer därefter att åka till en lokal som heter Kompassen. Där bjuder vi på smörgås och kaffe eller the.

 

Vi kommer att ta ut en anmälningsavgift av er på 150;. SKR per person. Det är bra om ni har svenska kontanter, då jag inte vet om man kan skicka swish från Danmark.

I samband med betalningen får ni ett start-kort där vi har en del regler vi måste följa. Man skriver sitt eget namn på startkortet och lämnar kortet i en låda då mopperundan är avslutad Dessa kommer då att fungera som en lottsedel, där vi drar vinnare och man får välja ett pris från ett prisbord.

Vi avslutar det hela med en ”skrammelcross” på bondgården Bondeström. Det blir att köra ikapp runt en bana ute på en gräsvall. Först i mål blir vinnare.

Då denna plats bjuder vi även på grillad korv med bröd, samt dricka.

 

Hoppas detta kan tilltala er så att ni vill delta på vår resa.

 

Tacksam om du kan anmäla hur många som kommer från er.

 

Ha en bra sommar

 

Mvh

Lennart Wernersson och Owe Ivarsson

Hjärtums Moppedrev.

 

Hej Owe
Undskyld mit sene svar på din besked. 
Mopedturen lyder godt. Vi skal nok selv sørge for kaffe og andre drik til turen.
Det er perfekt at vi mødes på bensinstationen OK Q8, Edet Rasta.
Vi skal nok have Svenske kontanter med og prisen på de 150,- SKR er fint.
Jeg ved endnu ikke hvor mange der deltager, men du får besked når jeg har et overblik over det.
Det er korrekt at vi bor på Stenröset Camping.

Vi ses til augusti :o)

Henrik